Bransjenyheter

Typisk presisjonssmiingsteknologi

2021-11-01
Dimensjonsnøyaktighet av delene med bare en liten mengde bearbeiding eller ingen mer bearbeiding etter at delene er smidd.

Det er to hovedmåter å oppnåpresisjonsmiing forming: raffinerte emner, det vil si direkte smi emner som oppfyller kravene tilpresisjonsmaskinering.

Presisjonssmiing, hele eller deler av delene blir direkte bearbeidet av presisjonssmiingsteknologi, og reduserer dermed mengden maskinering.

Det er mange presisjonssmiingsprosesser som for tiden brukes i produksjonen.

I henhold til de forskjellige formingstemperaturene kan den deles inn i varm presisjonssmiing, kald presisjonssmiing, varm presisjonssmiing, sammensatt presisjonssmiing og så videre.

1. Varm presisjonssmiingsprosess

Varm presisjonssmiing refererer til en presisjonssmiingsprosess der smiing utføres over rekrystalliseringstemperaturen. Fordi deformasjonstemperaturen er høy, er deformasjonsmotstanden til materialet under smiing lav, og plastisiteten er god, så det er lett å danne deler med komplekse geometriske former.

2. Kald presisjonssmiingsprosess

Den kalde presisjonssmiingsprosessen er en presisjonssmiingsteknologi for smiing ved romtemperatur. På grunn av romtemperaturdannelsen, unngår dimensjonsfeil forårsaket av termisk ekspansjon og sammentrekning, er formen og størrelsen på det kalde presisjonssmiingsarbeidsstykket lettere å kontrollere.

Samtidig produserer ikke overflaten av smiingen oksidasjon og brannskader, og har en høy overflatekvalitet, så den termiske presisjonen. Smiingsnøyaktigheten til smiing og varm presisjonssmiing er lavere enn for kald presisjonssmiing.

3. Varm presisjonssmiingsprosess

Varmsmiing er en presisjonssmiingsteknikk der metallet varmes opp til en passende temperatur under omkrystalliseringstemperaturen for smiing.

Det har fordelene med varm smiing og kald smiing på samme tid, unngår deres defekter, reduserer effektivt belastningen på utstyr og former, forbedrer plastisiteten og flytbarheten til metallet, og uten smiing og gløding.

4. Kompositt presisjonssmiingsprosess

Dekompositt presisjonsmiingsprosessen kombinerer kalde, varme og varme smiprosesser for å fullføre smiingen av et arbeidsstykke. Den kan dra nytte av fordelene med kald, varm og varm smiing og unngå ulempene med kald, varm og varm smiing.

Samtidig er de mekaniske egenskapene, dimensjonsnøyaktigheten og overflatekvaliteten til delene som produseres av den sammensatte presisjonssmiingsprosessen forbedret sammenlignet med delene som produseres av enkeltsmiingsteknologien.

For tiden inkluderer de mest brukte komposittpresisjonssmiingsprosessene hovedsakelig varm smiing-kald etterbehandling, varm smiing-kald smiing, varm ekstrudering-kald smiing, varm og varm presisjonssmiing-kald ekstrudering, varm presisjonssmiing-kald smiing og så videre.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept